Roxeanne Hazes releast vandaag haar album In Mijn Bloed

Roxeanne Hazes releast vandaag haar album In Mijn Bloed

Vandaag is het langverwachte debuutalbum van Roxeanne Hazes verschenen. Het tien nummers tellende album ‘In Mijn Bloed’ wordt volgende week donderdag feestelijk gepresenteerd in de Amsterdamse Melkweg. Dit seizoen is Roxeanne Hazes de nieuwe huisband van De Wereld Draait Door. Aanstaande maandag speelt ze daar haar single en tevens titeltrack ‘In Mijn Bloed’

Roxeanne Hazes: “Mijn album, mijn kindje, is nu de wijde wereld in. Ik vind het doodeng, maar tegelijkertijd ben ik zo trots en kan ik niet wachten om de liedjes aan iedereen te laten horen. Ik heb zelf enorm veel gehad aan het maakproces, aan het schrijven van deze teksten. Ik heb mezelf met dit album gevonden en nu hoop ik dat ik anderen kan inspireren met mijn muziek.”

Twee weken geleden verscheen de titeltrack ‘In Mijn Bloed’ die op dag van release op Radio 2 werd gebombardeerd tot Top Song. Ook Radio 1, 3FM en 100%NL draaien het nummer inmiddels veelvuldig. Bij het nummer verscheen een spannende videoclip. Om wat meer kwijt te kunnen over de liedjes op het debuutalbum, heeft Roxeanne een video opgenomen met haar producer Arno Krabman waarin de twee wat meer vertellen over het maakproces. Ook delen ze bijzondere verhalen bij de liedjes.


//www.youtube.com/embed/JKO2sK23S0U

Eerder dit jaar werd het album voorafgegaan door single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Dat nummer werd gelijk een groot succes met meer dan 900.000 streams en meer dan een miljoen views op de spraakmakende videoclip. Radio 2 DJ Gerard Ekdom noemde het nummer een instant klassieker en op de zender werd Ik Was Toch Je Meisje dan ook Top Song. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538 en MTV was het nummer veelvuldig te horen en te zien. 

Vanaf maandag 4 september begint het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door. Roxeanne Hazes is gevraagd als nieuwe huisband. Zij zal met haar band elke laatste vrijdag van de maand in de media-uitzending van DWDD spelen. Aanstaande maandag voorafgegaan door een live-versie van haar huidige single ‘In Mijn Bloed’.

In oktober en november is Roxeanne Hazes met band te horen door heel het land tijdens de grote In Mijn Bloed-albumtour. De kaartverkoop is van start via de diverse zalen. 

ROXEANNE HAZES - IN MIJN BLOED ALBUMTOUR
Melkweg Amsterdam Don 7-Sep [ALBUMPRESENTATIE]
Victorie          Alkmaar         Zat 14-Okt
Burgerweeshuis Deventer  Vrij 20-Okt
Doornroosje Nijmegen  Zat 21-Okt
Patronaat Haarlem  Vrij 27-Okt
Mezz Breda  Do 02-Nov
Neushoorn Leeuwarden  Vrij 03-Nov
Tivoli De Helling  Utrecht           Zo 05-Nov
Metropool  Hengelo  Vrij 10-Nov
Paard  Den Haag  Do 23-Nov
Gigant Apeldoorn  Vrij 24-Nov
De Meester Almere            Zat 25-Nov

Beluister het album ‘In Mijn Bloed’ via de digitale kanalen, het is tevens fysiek verkrijgbaar bij de speciaalzaken en Bol.com. Beluister hier de albumsampler.

Roxeanne Hazes - In Mijn Bloed
Spotify: http://bit.ly/inmijnbloedspot
iTunes: http://bit.ly/inmijnbloedtune
Deezer: http://bit.ly/inmijnbloeddeez
Apple Music: http://bit.ly/inmijnbloedapp
Bol.com: http://bit.ly/bloedbol
Platomania: http://bit.ly/bloedplato