SBMG komt in december met nieuw album ‘No Mickey Mouse Business’

SBMG komt in december met nieuw album ‘No Mickey Mouse Business’

Op 2 december verschijnt het nieuwe album van SBMG. ‘No Mickey Mouse Business’ wordt vandaag voorgegaan door de eerste single ‘No Mickey’ met een energieke video door Mike Static. Hoofdrol in de video is voor het prachtige artwork dat is gemaakt door streetartcollectief Kamp Seedorf.

//www.youtube.com/embed/p05Ai2HraN0

Voor de finishing touches van het album ging SBMG onlangs naar Jamaica, waar de roots liggen van de dancehall infused hiphop waar je SBMG al van kent, maar die op ‘No Mickey Mouse Business’ echt de boventoon voert. Gastbijdragen, tracklist en producers op het album maken we de komende tijd bekend. Weet dat er op Jamaica een prachtige mini-docu geschoten is die deze maand het licht ziet.

‘No Mickey Mouse Business’ is de opvolger van het SBMG debuut ‘Richting Kraaie’ dat in maart van dit jaar verscheen en sindsdien meer dan 16 miljoen keer is gestreamt. Dat album leverde hits op als ‘Hard Gaan’ en ‘Hard Work Pays Off’ (samen met Broederliefde), een tour met Broederliefde en shows op de zomerfestivals, waaronder Lowlands.

Maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk...te beginnen met ‘No Mickey’!

SBMG - No Mickey (prod. Dopebwoy)

Spotify: http://bit.ly/nomickeyspot
iTunes:  http://bit.ly/mickeytunes
Deezer: http://bit.ly/deezmickey
Apple Music: http://bit.ly/appelmouse