Sef nu geheel In Kleur

Sef nu geheel In Kleur

Op 9 oktober verschijn het nieuwe album van Yousef Gnaoui oftewel Sef. Het album ‘In Kleur’ verschijnt naast digitaal ook fysiek, vergezeld van een uniek magazine. Het In Kleur-magazine is in samenwerking met Vice gemaakt, onder eindredactie en vormgeving van Sef. Iedereen die het album besteld bij Bol.com of hem aanschaft bij de platenspeciaalzaken krijgt het bijzonder kleurrijke magazine mee.

Beluister nu de albumsampler:

//www.youtube.com/embed/jyyvxX9gvzQ

Het In Kleur-magazine is een idee van Sef en staat vol uniek beeld, voor- en achter de schermen van dit bijzondere album. Maar denk ook aan artikelen geinspireerd door of begeleidend bij albumtracks. Tevens een interview door platenbaas Kees de Koning met de artiest.

Na single ‘Wakker’ trakteert Sef nu op ‘Ze Zeggen’, een reactie op meningen, op bangmakerij en een ode aan je eigen pad volgen. Opnieuw bedacht en regisseerde Sef de videoclip zelf. Twee jaar geleden verklapte Sef al de titel van zijn nieuwe album, ‘In Kleur’, dat toen al flink in de steigers stond. Sef: “Het album gaat qua sound een heleboel kanten op, zelfs binnen nummers. Ik wilde graag een georganiseerde chaos neerzetten; een afspiegeling van wat mij inspireert.”

//www.youtube.com/embed/uFEVeoMU7Kk

‘In Kleur’ verschijnt op 9 oktober via iTunes, Google Play, de diverse streaming platforms en fysiek mét magazine bij Bol en de speciaalzaken. De albumsampler is vanaf vandaag te beluisteren.