Sef viert In Kleur met MEER KLEUREN

Sef viert In Kleur met MEER KLEUREN

Op 29 april verschijnt ‘Meer Kleuren’ een nieuwe EP, en tevens uitbreiding van het laatste soloablum van Sef, ‘In Kleur’. Op ‘Meer Kleuren’ staan vier nieuwe tracks en drie remixen. Vandaag deelt Sef het nummer ‘Volle Maan’, volgende week verschijnt de video bij single ‘Hoogtevrees’. Sef: “Zie het als een expansion pack met nieuwe levels van een game die je speelde.”

//www.youtube.com/embed/00MTpLBaGmk

Het tweede soloalbum van Sef ‘In Kleur’ verscheen een half jaar geleden. Met singles ‘Wakker’, ‘Ze Zeggen’ en 3FM Megahit ‘Toch Houdt Ze Van Mij’ speelde Sef door het hele land en op diverse festivals. Het enthousiasme blijft alleen maar groeien, dus is Sef de komende tijd op nog veel meer plekken te zien. “Nu ik er flink wat meters op heb zitten, solo in de nieuwe setup, ben ik echt comfortabel tijdens de shows.”

Livedata:

22-04 KZ Paard van Troje, Den Haag
23-04 Hedon, Zwolle
27-04 Oranjebitter, Rotterdam
03-06 International Festival of Technology, Delft
04-06 Amsterdam Open Air, Amsterdam
16-07 Fields of Joy, Oldenzaal
07-08 Solar Weekend, Roermond

“Ik heb voor ‘In Kleur’ zo’n veertig tot vijftig tracks en opzetjes gemaakt. Je maakt voor zo’n album een selectie tracks die als een geheel voelt en dan zijn het zeker niet de minste tracks die je opzij legt. Ik wilde niet te lang wachten met het delen van die tracks, omdat je er dan zelf misschien klaar mee bent. Nu heb ik weer extra materiaal voor tijdens de live-shows”, aldus Sef.

Het nummer ‘Alles’, tevens de opener van ‘Meer Kleuren’, is door Sef zelf geproduceerd. “Ik produceer best veel, maar dit is een van de eerste dingen die er van verschijnt. Ik wil het produceren snappen zodat wanneer ik met een producer vast kom te zitten, ik ook zelf iets bij kan dragen om een nummer verder te brengen. Ik sluit zeker niet uit dat dit in de toekomst meer zal gebeuren.” Andere productionele bijdragen komen opnieuw van SIROJ, FS Green en Thijs van der Klugt (Baskerville). Remixen zijn er van The Flexican, Beesmunt Soundsystem en SIROJ.

Sef - Meer Kleuren

1. Alles
2. Hoogtevrees
3. Waarom
4. Volle Maan
5. Het Beste (SIROJ Remix)
6. Hypnose (The Flexican Remix)
7. Toch Houdt ze van Mij (Beesmunt Soundsystem’s Yet She Loves Me Remix)