SFB kondigt BIG MAN THINGS tour aan

SFB kondigt BIG MAN THINGS tour aan

Na het succes van de Reset The Levels EP’s, New Wave en het pas verschenen album Lituatie in samenwerking met GLOWINTHEDARK kondigt de formatie SFB hun eigen BIG MAN THINGS tour aan. Gewapend met hun grootste hits en met support van bevriende artiesten veroveren zij aankomend najaar de poppodia van Nederland.

2015 was het jaar van de doorbraak van de populaire Haagse Hip Hop groep SFB, bestaande uit de rappers Frenna, Jandro, KM en Priceless. Hun deelname aan het enorm succesvolle en record-brekend project New Wave van Top Notch speelde hen in de kijker bij het grote publiek. De SFB hits ‘Investeren in de Liefde’, ‘Vallen in de Club’ en ‘Jij Kan Chillen met Mij’ behoren tot de favorieten van het album en ontvingen meerdere gouden en platina platen. Met New Wave stonden zij op grote festivals zoals Lowlands en Appelsap en hebben zij de Popprijs en de Edison Popprijs in de categorie Hip Hop en Beste Album gewonnen.

Eind 2015 bracht Top Notch de EP Reset The Levels: Boulevard II van SFB uit. De clubhits ‘Strangers’ en ‘Nu Sta Je Hier’ van deze EP hebben miljoenen views en streams op Spotify en staan in de playlist van elke DJ. Voor ‘Nu Sta Je Hier’ met Ronnie Flex en Broederliefde heeft de groep een dubbelplatina plaat ontvangen in de uitzending van 3voor12 Radio. In april verscheen de eerste langverwachte single ‘Elleke Keer’ met GLOWINTHEDARK via Top Notch, gevolgd door de lyric video van ‘Dansen op Labanta’ begin mei. De kaartverkoop voor de tour is per direct gestart.

Tourdata:

28 oktober – Bibelot, Dordrecht

4 november – Hedon, Zwolle

5 november – De Victorie, Alkmaar

12 november – Simplon, Groningen

18 november – De Neushoorn, Leeuwarden

19 november – Annabel, Rotterdam

25 november – TivoliVredenburg, Utrecht

26 november – Melkweg, Amsterdam

2 december – Effenaar, Eindhoven

3 december – Luxor Live, Arnhem

9 december – Gebouw-T, Bergen op Zoom

15 december – Paard van Troje, Den Haag 

Tickets

//www.youtube.com/embed/lm7Uxn83Ijc