Rollàn, Teske, Ronnie & Melissa in de 25 Onder De 25 lijst van Spotify

Rollàn, Teske, Ronnie & Melissa in de 25 Onder De 25 lijst van Spotify

Spotify onthult vandaag de jaarlijkse lijst van de 25 meest invloedrijke Nederlandse artiesten jonger dan 25. Ondere andere Ronnie Flex, Teske, Rollàn en Melissa Lopes zijn geselecteerd voor de lijst. Bovenaan de Nederlandse lijst prijkt Ronnie Flex, die maandelijks 1,6 miljoen Spotify luisteraars naar zich toe trekt en meer dan 25 miljoen streams genereerde met de hitsingle ‘Drank en Drugs’ in samenwerking met Lil’ Kleine.  Om de 25 onder 25-lijst te bepalen, kijken muziek experts van Spotify naar een aantal factoren waaronder het aantal streams, creatieve ontwikkeling, originaliteit, grensoverschrijdend succes en potentie. Iedere artiest zal een dag de cover sieren van de playlist: http://spoti.fi/25onderde25

Lees hieronder wat Spotify te zeggen had over de artiesten: 

1. Ronnie Flex: Deze jeugdheld heeft inmiddels harten gewonnen van alle leeftijden. Met het nummer ‘Energie’ schreef hij de laatste nummer één hit van 2016 op zijn naam.

15. Rollàn: Mixt Franse en Nederlandse rap in zijn nummers en dat klinkt zo goed dat hij het met maar twee uitgebrachte singles heeft geschopt tot deze top 25 onder 25.

20. Teske: Youtuber en zangeres Teske begint steeds meer haar eigen sound en publiek te vinden en Nederland is er klaar voor. Pop zoals pop bedoeld is, recht voor zijn raap en om vrolijk van te worden.

25. Melissa Lopes: Na verfrissende covers van Broederliefde en Jonna Fraser heeft deze Rotterdamse zangeres net haar eerste single uitgebracht. Het nummer ‘Wat je voelt’ klinkt als een vliegende start van haar carrière.