Surinaamse R&B-zanger/rapper James Francis brengt ode aan Miss Suriname

Surinaamse R&B-zanger/rapper James Francis brengt ode aan Miss Suriname

Op ‘Zoureena’, zoals de Zuid-Amerikaanse schone heet, zingt James Francis de sterren van de hemel. De single is eerder al uitgebracht in Suriname, maar zal nu ook hier te horen zijn. Het is de eerste samenwerking tussen James Francis en Top Notch. ‘Zoureena’ is vanaf nu op alle digitale kanalen te beluisteren.

//www.youtube.com/embed/lZFFVd0Hma8

Als kleine jongen was James regelmatig te vinden in de Verenigde Staten, het is de grondlegging voor het geluid van zijn muziek. De Engelstalige vocalist kan zijn weg vinden in verschillende genres zoals rock, reggae, alternative, maar vooral R&B. De 19-jarige vindt Nederland een belangrijk aspect voor zijn weg naar succes “In Nederland kan ik uitgebreid mijn ding doen, een carrière bouwen” zei hij eerder tegen FunX.

‘Zoureena’ is een zoet R&B-nummer met een rauw randje. De perfecte eigenschappen waarmee ook de aankomende EP van James te beschrijven is. Het is een internationaal georiënteerde plaat, waar zowel man als vrouw zich in kan herkennen. James hoopt dat hij hiermee deuren kan openen voor andere artiesten uit zijn thuisland “Ik wil ervoor kunnen zorgen dat meerdere Surinamers dit kunnen doen.”

Momenteel is James hard aan het werk aan zijn EP Jodeine – Vol. 1. Wanneer het album uitkomt is nog niet bekend. Voor nu kan je in ieder geval genieten van ‘Zoureena’.

James Francis - Zoureena (prod. Denta Beats)
Spotify: http://bit.ly/zoureenaspot
iTunes: http://bit.ly/zoureenatune
Deezer: http://bit.ly/zoureenadeez
Apple Music: http://bit.ly/zoureenatune
Youtube: http://bit.ly/zoureena