The Partysquad releasen nieuw album ‘Nachtwacht’

The Partysquad releasen nieuw album ‘Nachtwacht’

Groot nieuws voor feestminnend Nederland. Op 5 april aanstaande komt het langverwachte album van The Partysquad uit. Tijdens hun 10-jarig jubileum werd er al over gesproken, maar nu is het eindelijk zo ver. ‘Nachtwacht’ is de naam van het nieuwe album en daarmee willen deze grondleggers van de hedendaagse urban club scene nog 1 keer laten zien dat zij nog steeds de onbetwiste bazen van de club zijn. 

//www.youtube.com/embed/sSdZAmS9tE8

''We hadden op een gegeven moment meer dan 40 opzetjes van songs. We konden ook niet kiezen dus uiteindelijk is het alsnog een album met een absurd aantal tracks; 20 om precies te zijn!”, aldus Ruben en Jerry, de heren achter The Partysquad. Overigens is dit wel de laatste keer dat The Partysquad een album in het Nederlands uitbrengt. Gezien het groeiende aantal bezigheden in het buitenland gaat de muzikale focus vanaf nu voor het grootste deel de grenzen over. “Uiteraard blijft Nederland altijd de thuisbasis!”


‘Nachtwacht’ staat vol muzikale avonturen en gaat, zoals we dat gewend zijn van de heren, qua stijl alle kanten op. Van hiphop naar Hardstyle, UK garage en zelfs een vleugje pop. De heren zijn er ook in geslaagd om een brug te slaan tussen de Nederlandse old school en new school. Zo vind je Lil Kleine en Sticks (Rico & Sticks) samen op een track, maar ook oudgediende en trouwe Rampeneren vriend Ali B is te horen op een ‘voor zijn doen’ verrassende song. Verder zijn “kind van de duivel” JeBroer en Lijpe van de partij, maar ook hitlijstaanvoerders Josylvio, Bizzey en collega dj’s als Dyna en Lady Bee mochten niet ontbreken.

Vandaag releast The Partysquad niet 1 maar al 2 singles: de plaat „Klusjesman" met o.a. Willie Wartaal (De Jeugd Van Tegenwoordig) en hit producer Esko maar ook de clubbanger „ABC” met DJ Dyna. De video van ‘Klusjesman’ is nu te zien op het Top Notch Youtube kanaal.


Beluister ‘The Partysquad & Esko ft. Willie Wartaal, Flow de Wolf & Woenzelaar – Klusjesman’: https://TopNotchNL.lnk.to/klusjesmanPR
Beluister ‘The Partysquad & DJ Dyna –ABC ft. Dylan Dos Santos: https://TopNotchNL.lnk.to/abcPR