Top Notch gaat samenwerking aan met Stichting Jongeren Die Het Kunnen

Top Notch gaat samenwerking aan met Stichting Jongeren Die Het Kunnen

Begin april organiseert Top Notch in samenwerking met de Herman Brood Academie muzikale workshops, met Kees de Koning als ambassadeur. Muziekexperts Gaetan van de Sande (SPEC, Gaétan Consultancy), Litciano Horb (4SHOBANGERS), Thomas Waterreus (Boef en de Gelogeerde Aap, Herman Brood Academie) en Twan van Steenhoven (The Opposites) zulle nde de komende maand aan de slag gaan met een groep jongeren.

Stichting Jongeren Die Het Kunnen 
Jongeren Die Het Kunnen biedt jongeren met een laag IQ en/of (ernstige) gedragsproblemen een positieve dagbesteding om ervoor te zorgen dat ze na school niet toegeven aan negatieve verleidingen. Dit zijn vooral activiteiten op het gebied van sport en muziek. Het doel is de jongeren vaardigheden bij te leren zoals samenhorigheid, discipline, normen en waarden. Zo ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden, krijgen meer eigenwaarde en een positieve voorstelling van hun rol in de samenleving. 

Top Notch x Jongeren Die Het Kunnen
Top Notch ondersteunt de stichting Jongeren Die Het Kunnen in haar doelstelling door middel van het organiseren van rapworkshops. “Top Notch en JDK delen dezelfde visie op het gebied van kansen bieden en talentontwikkeling. Daarnaast willen wij via Top Notch mensen, bedrijven en de overheid maatschappelijk bewust maken over de uitdagende doelgroep waar wij mee werken”, zegt Vigril Tevreden, oprichter van de stichting Jongeren Die Het Kunnen.

Meer informatie over de stichting is te vinden op de onderstaande kanalen.

ebsite: http://www.jongerendiehetkunnen.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/jongerendiehetkunnen/
Facebook: https://www.facebook.com/StichtingJongerenDieHetKunnen/