Tourist LeMC ontvangt platina album voor ‘En Route’

Tourist LeMC ontvangt platina album voor ‘En Route’

Gisteravond ontving Johannes Faes aka Tourist LeMC in een uitverkochte Casino te Sint-Niklaas een platina plaat voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren van zijn tweede album ‘En Route’ in België. Het album dat nu ruim een jaar in de Ultratop-15 staat is inmiddels een klassieker in het eigen land. Ook in Nederland verkoopt Tourist LeMC zijn clubtour en staat hij deze zomer op Lowlands, Festival Mundial en diverse Bevrijdingsfestivals.

‘En Route’ heeft vele successen voortgebracht. Diverse singles werden volop op de Belgische radio gedraaid, waarvan ‘Koning Liefde’ veruit het populairst was. Het lied werd door Radio 1 uitgeroepen tot ‘Favoriete Nummer van 2015’. Ook door de gehele Belgische muziekindustrie werd zijn talent erkend tijdens de MIA’s (Music Industry Awards) waar Tourist LeMC naar huis ging met twee awards (Doorbraak & Nederlandstalig). Om ‘En Route’ gepast af te sluiten zijn er twee slotshows aangekondigd. Tourist LeMC gaat dit jaar groots afsluiten met een grand finale show in de grote zaal van de Paradiso. Op 11 november is hij te gast in Amsterdam. Eén dag later op 12 november is het tijd voor een grootste homecoming in de Lotto Arena te Antwerpen voor ruim 5000 man. De kaartverkoop voor beide shows zijn van start.

Maar er is meer nieuws! Zo verschijnt het debuutalbum Antwerps Testament voor het eerst op vinyl. Vanaf nu is deze verkrijgbaar en te bestellen via Bol.com en de Plato winkels. Van het album ‘En Route’ is tevens een prachtige videoclip verschenen bij het nummer ‘Horizon’. Bekijk dit geanimeerde verhaal nu op Youtube.