Tourist LeMC presenteert single met Bart Peeters

Tourist LeMC presenteert single met Bart Peeters

Tourist LeMC en die andere Vlaamse grootmeester bundelen hun krachten op de laatste single die van het succesalbum 'En Route' wordt geplukt: Meester Kunstenaar met Bart Peeters. De clip die bij het nummer hoort, is nu te zien.

//www.youtube.com/embed/Lz1BDiS_1I0

2015, dat was het jaar van Tourist LeMC. Voeg daar 2016 ook gerust aan toe. Na gouden singles, een platina album en talrijke concerten in België en Nederland, verkocht de Antwerpse troubadour de Vlaamse Lotto Arena uit. Tourist LeMC gaat dit jaar groots afsluiten met een grand finale show in de grote zaal van de Paradiso. Op 11 november is hij te gast in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit optreden gaat hard. 

Johannes Faes aka Tourist LeMC timmert al jaren aan de weg en kende z’n grote doorbraak begin 2015 met single Koning Liefde. De song werd intussen meer dan 1,2 miljoen keer gestreamd op Spotify en de teller van de clip staat op meer dan 2,3 miljoen.Successen stapelden zich verder op met singles De Troubadours, En Route en Horizon. Op minder dan een jaar tijd ging album 'En Route' meer dan 20.000 keer over de toonbank, goed voor een platina award in eigen land.
      
Om de albumcampagne gepast af te sluiten werd een show aangekondigd in de Lotto Arena. Tickets gingen in verkoop op 1 april en nog geen 3 maanden later hing het bord ‘uitverkocht’ aan de deur.