Safi & Spreej releasen hun derde album 'Trots'

Safi & Spreej releasen hun derde album 'Trots'

Vanaf vandaag is het derde album van Safi en Spreej, genaamd 'Trots', uit! Na het verschijnen van de eerste singles 'Naast Mij' en het gelijknamige 'Trots' is er dan nu het volledige album. De releaseparty in Antwerpen is inmiddels al lang en breed uitverkocht en zal aankomende zaterdag op 16 mei plaatsvinden.

Berust de samenwerking tussen Safi & Spreej louter op toeval of schuilt er een lotsverbondenheid in de collab tussen de Gentse Spreej en de Mechelse Safi? Toen beide heren drie jaar geleden ‘Ter Plaatse, Rust’ releasten en met ‘Herinner Mij’ bewezen dat Vlaamse hiphop niet langer het kleine, verwaarloosde broertje was van de Nederlandse, kon je nog spreken van een lucky, maar trefzeker shot. Met 15.000 YouTube-hits per dag was er duidelijk iets gaande.

Met het vervolg, ‘Fase 2’, bleken ze niet van plan om zomaar stilletjes aan de einder te verdwijnen. ‘Ons echt debuut’, lieten ze optekenen. ‘Fase 2’ vergrootte niet enkel hun schare volgelingen, maar schudde de Belgische en Nederlandse media helemaal wakker.

//www.youtube.com/embed/szopT-PCOQI

Met hun derde album ‘Trots’ eisen beide heren voorgoed een plaats op binnen de Nederlandstalige hiphop. De titel liegt er niet om. Mocht hun carrière een raket zijn, dan is ‘Trots’ de derde trap. Haal 'Trots' via Bol.com / iTunes of stream hem via Spotify / Deezer!