Typhoon & Friends organiseren benefiet vluchtelingen in Hedon

Typhoon & Friends organiseren benefiet vluchtelingen in Hedon

Typhoon, zijn band en Hedon hebben de koppen bij elkaar gestoken en organiseren donderdag 17 september een groot benefiet in het Zwolse poppodium. Optredende artiesten zetten zich belangeloos in en de opbrengst van elk verkocht kaartje gaat volledig naar Giro 6868 ten bate van de vluchtelingen. De kaartverkoop is per direct gestart en een ticket kost € 20,00. Bezoekers die meer willen doneren kunnen dat doen door een duurder kaartje te kopen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl.

Ook wij zijn doordrongen van het schrille contrast tussen wat wij dagelijks mogen en kunnen doen in Hedon en het leven dat voor de vele vluchtelingen momenteel compleet op de kop staat. Toen Typhoon ons afgelopen week benaderde met dezelfde drang om iets meer te betekenen dan alleen het zijn van toehoorder of toeschouwer, hoefden we daar dan ook geen seconde over na te denken. Daarom organiseren we samen met Typhoon en zijn vrienden donderdag 17 september een grote benefietavond. Misschien is het een druppel op een gloeiende plaat, maar niets doen is geen optie en alle beetjes helpen.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het programma, maar de eerste acts die sowieso meewerken zijn: Typhoon & Friends, Racoon, Blaudzun, André Manuel, Roosbeef, Rico en Akwasi. Tussen de muzikale hoogtepunten door zullen inspirerende sprekers als André Manuel en Karam Kanho & Josee van Oers (Stichting Vluchteling) hun eigen ideeën met je delen, ieder op zijn eigen manier. Iedereen zet zich belangeloos in en de ticketopbrengst gaat volledig naar Giro 6868. Het enige dat we van jou vragen is om een kaartje te kopen. Voor slechts € 20,00 heb je een fantastische avond en help jij samen met ons die druppel net iets groter te laten worden.

Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen

* We zijn blij met elk ticket dat we verkopen, maar wil je meer doneren? Dan kan dat door meer voor je ticket te betalen. Tijdens het bestellen heb je de keuze uit kaartjes voor € 20-, € 30,-, € 40,-, en € 50,- maar voel je niet verplicht! Wellicht overbodig om te zeggen dat alle tickets voor hetzelfde staan.