Uniek optreden Broederliefde in Sparta stadion Het Kasteel

Uniek optreden Broederliefde in Sparta stadion Het Kasteel

Een langgekoesterde wens van Broederliefde komt met dit optreden eindelijk in vervulling. De wieg van de mannen staat in Spangen en ze dragen de club een warm hart toe. Voor elk optreden verzamelen de groepsleden bij Het Kasteel, om vanuit daar elke zaal, club en elk festival plat te spelen.

Wordt het dan een regulier Broederliefde optreden? Nee, natuurlijk niet! Alle recente successen moeten natuurlijk groots gevierd worden. Hoe, dat houden de mannen nog even geheim. Maar dat er diverse gastartiesten hun opwachting zullen maken, kunnen we alvast verklappen. 

Vandaag maakte Spotify tevens bekend dat in Nederland blijkt dat hip-hop formatie Broederliefde vaker gestreamd is dan de wereldwijde nummer één, Drake. Dit is voor het eerst dat een Nederlandse artiest vaker is gestreamd dan een internationale grootheid. Een ander opvallend detail is dat zowel onder Nederlandse mannen als vrouwen, Broederliefde de meest gestreamde artiest is. Daarnaast werd ook het album van Broederliefde ‘Hard Work Pays Off’ het vaakst afgespeeld. ‘Dit jaar levert de Nederlandse muziekindustrie een echte prestatie met twee artiesten van eigen bodem, Broederliefde en Lil’ Kleine, in de top vijf van meest gestreamde artiesten in Nederland’, aldus Spotify Nederland.

De kaartverkoop voor Missin’Link presenteert ism MIM Productions... Broederliefde in Het Kasteel begint op donderdag 8 december vanaf 10:00 uur. Tickets vanaf € 26,50 (excl. service kosten) zijn vanaf die dag verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl/broederliefde.

Foto credits:
Concept, art en idee - Vijf890 - Marco Jongeneel / Jasper Kulker
Fotografie - Ruud Baan
Beeldbewerking - Jan Hibma
Styling - Isis Vaandrager