ValsBezig brengt nieuwe EP ‘ VBALERT’ uit

ValsBezig brengt nieuwe EP ‘ VBALERT’ uit

Vandaag releast ValsBezig hun tweede EP VBALERT. De EP is de eerste  release bij Top Notch. De nieuw video van ‘Verbazen’ ging zojuist in premiere bij FunX en is nu te zien op het Top Notch Youtube kanaal.

//www.youtube.com/embed/XHqK6sJ0QLc

Na het winnen van seizoen 5 van FunX Talent  ging het hard met de groep. Sinds de overwinning bracht ValsBezig ‘Controle’, ‘Tranquilo’, ‘Zitten Op Me’ en ‘Naar Beneden’ naar de Nederlandse clubs. ‘Naar Beneden’ is inmiddels meer dan 3.5 miljoen keer beluisterd op Spotify en heeft de gouden status behaald.  Daarnaast werden de jongens benoemd tot Best FunX Talent tijdens de FunX Music Award 2017.

Voor VBALERT werkte ValsBezig samen met vaste producer Denta Beats, Lange Sjaak en Rino Sambo. “We gingen gewoon in de studio viben. Dat is iets wat we altijd doen en zo hebben we een paar tunes gemaakt. Uiteindelijk waren er te veel nummers  en zijn we met zijn allen om de tafel gaan zitten om te kijken welke nummers EP waardig waren. Die tunes staan nu op VBALERT. “

Tracklist VB ALERT
1. Tranquilo
2. Wine
3. Verbazen
4. Zitten Op Me
5. Jij Weet
6. De Mist In
7. Naar Beneden
8. Alright

Net als bij de voorgaande singles is het doel van de EP om de clubs op stelten te zetten. “VBALERT is onze muziekstijl. Lekker swingend en vibey. De EP  staat voor ‘wij zijn in het gebouw’ wanneer we moeten optreden. Het staat voor heat en iedereen moet losgaan. It’s a VB Thing you know” 

ValsBezig - VBALERT
Spotify: http://bit.ly/vbalertspot
iTunes: http://bit.ly/vbalerttune
Deezer:  http://bit.ly/vbalertdeez
Apple Music: http://bit.ly/vbalertapp