Willem de Bruin en Frank Boeijen maken titelsong Mannenharten 2

Willem de Bruin en Frank Boeijen maken titelsong Mannenharten 2

Aanstaande vrijdag 4 december verschijnt het nummer ‘Een Echte Man’, een samenwerking tussen Willem de Bruin van The Opposites en Frank Boeijen. De bijzondere samenwerking tussen deze twee veteranen kwam tot stand voor de titelsong van de nieuwe Nederlandse film Mannenharten 2 (NL Film/ Dutch Filmworks) die vanaf 17 december in de bioscoop te zien is. Zojuist ging de titelsong in première op Radio 2 bij Gijs Staverman.

“Frank en ik gaan door als The Opposites”, grapte Willem in de uitzending. Frank Boeijen is trots op de samenwerking. “Dit is toch een prachtige combinatie? Een heel interessante samensmelting van de rapscene versus de melodieuze scene waar ik uit voortkom.”

‘Als ik jou zo zie, verdient een man jou niet’ ~ Willem de Bruin & Frank Boeijen

‘Een Echte Man’ is door beide heren geschreven en is geproduceerd door Morien van der Tang van Morgan Avenue, onder meer bekend van hun werk met Glen Faria. De bijbehorende video, met exclusieve beelden uit de film, wordt op dit moment geschoten door regisseur Walker Pachler (Mr. Polska, Dope D.O.D., Feis, Daily Bread).

Mannenharten 2 is het vervolg op de succesvolle film van regisseur Mark de Cloe, met onder meer Daan Schuurmans, Hadewych Minis en Barry Atsma. Hoewel er veel is veranderd in de levens van de mannen; ook in Mannenharten 2 blijkt de liefde alles behalve een sprookje. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar, besluit Tim (Daan Schuurmans) - die net terug is van zijn reis - een tijdje single te blijven en valt womanizer Dennis (Barry Atsma) als een blok voor een nieuw zangtalent. Niels (Fabian Jansen) gooit het na een cursus vrouwen versieren over een hele andere boeg en de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet) zoekt in ieder uithoekje van Amsterdam naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde. Een ding is zeker: de zoektocht naar liefde gaat in alle hevigheid verder!

Vanaf vrijdag is de single van Willem de Bruin & Frank Boeijen - Een Echte Man te downloaden op iTunes en te streamen via Spotify, Deezer, Apple Music en de andere streaming diensten. Bekijk hier de trailer van Mannenharten 2:

//www.youtube.com/embed/gfhGMyvhz90