Zoë-Jadha coacht je vriendinnen op haar debuutsingle

Zoë-Jadha coacht je vriendinnen op haar debuutsingle

Vandaag presenteert de jonge Zoë-Jadha haar single ‘Coach Je Vriendin’. Het is de eerste single van Zoë bij Top Notch. De bijbehorende video is te zien op het Top Notch Youtube kanaal.

Zoë-Jadha is 15 jaar, geboren in Almere en heeft roots liggen in Suriname en Nederland. Op jonge leeftijd raakte Zoë in contact met muziek via de kerk van haar opa en oma, waar zij zong in het koor. “Op mijn 9e begon ik met het luisteren naar rapmuziek. Ik luisterde naar van alles, maar Nicki Minaj had mijn hart gestolen. Ik moest alles van haar weten en perfect kunnen meezingen met haar nummers. Zij heeft mij inspiratie gegeven om te werken aan mijn eigen muziek”.

Met ‘Coach Je Vriendin’ wilt Zoë-Jadha de mensen oproepen om elkaar te behoeden van hun fouten. “Je hoort als vriendin een ander te kunnen zeggen wat ze fout doen. Of het nou om niet-matchende kleding gaat of over verkeerde uitspraken. Je hebt liever dat een dierbare je corrigeert dan iemand die je niet kent".

Op korte termijn kunnen we veel meer verwachten van de artiest. Momenteel werkt ze hard aan nieuwe muziek.”Mijn eerste prioriteit op dit moment is school, maar ik blijf hard werken aan nieuwe nummers. Hopelijk kan ik in de toekomst ooit muziek maken met een Jonna Fraser, Cho of een Frenna. Dat gaat wel goed komen”.

Zoë-Jadha - Coach Je Vriendin
Youtube: http://bit.ly/coachyout
Spotify http://bit.ly/cjvspot
iTunes: http://bit.ly/cjvapple
Deezer: http://bit.ly/cjvdeez
Apple Music: http://bit.ly/cjvapple