Idaly

Idaly

Op 2 september verschijnt bij Top Notch de debuut-EP van Idaly. Vandaag zie je de video bij de titeltrack EINDELIJK geschoten door Youp Wehnes. Vanaf morgen is het nummer overal digitaal verkrijgbaar. Het EP artwork van EINDELIJK is hieronder te vinden. De gehele EP is geproduceerd door Garrincha, een goede vriend en buurtgenoot van Idaly.

“Ik hoop dat mensen gaan genieten van deze EP en er gelukkig van zullen worden. Het is mooi om nu te laten zien waar ik als artiest voor sta” - Idaly

Begin 2014 bracht Idaly samen met veteraan en producer Reverse het nummer ‘Portemonnee’ uit. Ook was hij al te horen op releases van Bokoesam, Jonna Fraser, Dio, Cho en werkte hij met Sevn en Willie Wartaal.

Begin 2015 ging Idaly met een grote groep collega’s mee naar Schiermonnikoog waar gezamenlijk het album New Wave werd opgenomen. Hij is onder meer te horen op Hoog/Laag, No Go Zone en Goonies & Hoolies. Met het collectief stond Idaly onder meer op Appelsap en Lowlands en won hij de Popprijs en diverse Edisons.

Idaly: “Ik denk dat ik me heel sterk heb ontwikkeld in de afgelopen twee jaar. Van een rapper, ben ik nu artiest. Ik kan nu zelf produceren en weet hoe ik een liedje in elkaar zet, in plaats van dat ik alleen een verse schrijf. Ik heb lang kunnen trainen en heb heel veel tijd gestoken in mijn muziek. Nu voel ik dat ik er klaar voor ben om solo naar buiten te treden.”

Bekijk nu de video bij EINDELIJK en stream of download het nummer vanaf morgen via de bekende kanalen.