Teaser: Fresku Spreekt De Stemmen In Voor De Film 'mute'

Op 26 september gaat op het Nederlands Film Festival de korte film 'MUTE'  in première. De film van de hand van Studio Job, Joris & Marieke zal kort hierna te zien zijn op het Youtube kanaal van Top Notch. Alle stemmen in de film werden ingesproken, of eerder ingeschreeuwd, door Fresku. Nu alvast een kort kijkje in de keuken.

//www.youtube.com/embed/L4IiQ2TETdA

De afgelopen winter werkten Job, Joris & Marieke aan deze bijzondere film. MUTE is een film over een wereld bevolkt door mensen zonder mond, dit gegeven leidt uiteraard tot onhandige situaties, maar gelukkig geeft een bloederig ongeval hun leven een andere wending.

Na de première zal de film te zien zijn op het Youtube kanaal van Top Notch. Excelsior brengt de soundtrack van MUTE uit, die is gemaakt door de band Happy Camper.

Clipmakers Job, Joris & Marieke zijn onder meer bekend van hun video voor Gers Pardoel's ‘Ik Neem Je Mee’, de populairste Nederlandse YouTube muziekvideo ooit. Sindsdien maakten ze onder meer een adembenemende video voor Fit en ook de single van Rico’s (Opgezwolle) tweede soloalbum ‘Irie’ zal door hen worden gevisualiseerd.

Data voor 'MUTE':
Donderdag 26-09-2013:19:00 uur in Hoogt 1 (They move, so they are)
Vrijdag 27-09-2013: 14:00 uur in Rembrandt 2 (Korte Films 3, premiere)
Zondag 29-09-2013:16:30 uur in Louis Hartlooper Complex 1 ( Korte Animatiefilms 2)
Dinsdag 01-10-2013 om 19:45 uur in Wolff City 2 (Korte Films 3)