Maan releast EP 'Waar Ga Je Heen'

Maan releast EP 'Waar Ga Je Heen'

Vandaag Maan brengt haar eerste, Nederlandstalige EP ‘Waar Ga Je Heen’ uit. De nummers van de EP zijn geschreven met niemand minder dan zangeres/componist/producer Anouk, die de getalenteerde jonge producers Ramiks, Yung Felix en Project Money en schrijftalent Paul Sinha erbij haalde om als team met Maan te schrijven aan nieuwe nummers. Het resultaat zijn acht ijzersterke, hedendaagse tracks die zijn gebundeld op de eerste Nederlandstalige EP van Maan.

“Naast de zoete liefdesliedjes, want ja ik ben verliefd, staan er ook wat meer tragische nummers op als goeie tegenhangers. Ik ben Anouk en haar team mega dankbaar dat ze mee wilden helpen aan deze EP. Wat een fijn team om mee te werken.”


Al eerder viel Maan op met haar bijdrage op de track van rapper Sevn Alias In Amsterdam. Vervolgens kwam de samenwerking met Ronnie Flex. De track Blijf Bij Mij werd een nóg grotere hit en is inmiddels dubbel platina. Kort daarna sloegen 8ball en Top Notch de handen ineen om samen te werken aan de EP Waar Ga Je Heen.

Tracklist
1. Lief Zoals Je Bent
2. Ik Heb Je
3. Spijt ft. Jonna Fraser
4. Waar Ga Je Heen
5. Ups & Downs ft. Paul Sinha
6. Wat Jij Wilt
7. Waar Ga Je Heen (akoestisch)


Beluister Waar Ga Je Heen: https://Maan.lnk.to/WaarGaJeHeen