Quartier Putain

Quartier Putain

Romantiek van trapgevelhuizen, verstelwerken en het vrije bestaan in de hitsige buurt rondom het Oudekerksplein. Drs. P zingt erover in een van zijn favoriete liederen: Quartier Putain.

Onder diezelfde naam is er op 21 juni 2013 op de Wallen een koffiesalon geopend die uniek is voor Amsterdam. De winkel bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond kan men genieten van kwaliteitskoffie. De eerste verdieping zal fungeren als een platform waar (onbekend) talent een kans krijgt om hun kunsten te vertonen op het gebied van muziek, literatuur, ontwerp, film of een kruisbestuiving hiervan.

Op de begane grond is er een speciale plek ingericht voor een La Marzocco Strada espressomachine. We hebben een team samengesteld van kundige barista's die op deze 'Rolls Royce' onder de espressomachine's de beste koffie kan verzorgen. Bij ontvangst van deze koffie krijgt de klant ook een muntje waarmee een 7 inch plaatje aangezet kan worden op een originele Seeburg jukebox. Deze jukebox zal periodiek gevuld worden door een curator.